And when your heart begins to bleed, you're dead, you're dead, you're dead indeed.

 

När man delar en avokado skär man genom det tjocka skinnet och genom det mjuka smörliknande köttet (förutsatt att man fått tag på en mogen avokado, något som i ärlighetens namn, är näst intill omöjligt)
Sen kommer man till kärnan. För att få ut kärnan hugger man kniven i den och plockar sedan med en enkel rörelse ut den ur köttet.

 

Det man inte ser är att kärnan blöder, under sitt skinn. Om man tar bort det tunna skalet från kärnan ser man ett blodrött snitt där kniven suttit.
Den blöder.


Jag vet inte varför det är blodrött, jag vet inte hur det går till. Jag vet inte varför jag känner att jag måste skriva om det.
Men bilden av det där skarpa röda såret mot det gräddvita köttet tycks inte vilja lämna mina tankar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0